HartbovenHard_KLEUR3-e1410788156744* Een groeiende burgerbeweging die mensen en organisaties samenbrengt: wij maken ons zorgen over de besparingen van de Vlaamse en de Belgische regering. We verzetten ons tegen een al te economische kijk op onze samenleving. We verdedigen solidariteit, waarde boven winst en zuurstof voor mensen. We werken van onderuit en geloven dat er wél een alternatief is.

* Een slogan voor iedereen die de Alternatieve Septemberverklaring van HART BOVEN HARD heeft getekend. Ondertekenaars laten het logo en het verhaal van HART BOVEN HARD zien in hun eigen activiteiten. Zo geven we samen één signaal vanuit welzijnswerk, cultuur, onderwijs, minderheden, verenigingen, jeugdwerk, vakbonden, …

* Een langer lopend streven naar het verbinden, het verbreden en het verdiepen van een meer menselijke blik op onze wereld. Over maatschappelijke domeinen heen willen we het bewustzijn sterken dat groei niet het enige doel kan zijn, en ‘elk voor zich’ niet het enige middel. Onze tien ‘hartenwensen’ gaan voor een heel andere samenleving. Meer weten

Hart boven Hard / Tout Autre Chose – Crowdfunding from Hart Boven Hard on Vimeo.

Steun Hart boven Hard / Tout Autre Chose: www.growfunding.be/bxl

Kom naar de Grote Parade 29 maart, 13u Brussel-Noord.

Hart boven Hard / Tout Autre Chose is een kleurrijke en groeiende burgerbeweging die mensen en verenigingen verbindt voor wie boven waarde boven winst gaat.

Beeld: de Imagerie
Muziek: Boogie Belgique
Geluid: Aiko Devriendt

Bedankt: Kirsten Pieters, Max Pairon en Anouk Peeters