Liever naar een hetero kroeg

Edwin Goldman

Liever naar een hetero kroeg

Ik begrijp helemaal niks van homo’s die zeggen dat ze liever in een hetero kroeg uitgaan. Ik vroeg onlangs aan een jongen met wie ik zou gaan stappen waar hij meestal uitgaat. Zijn antwoord choqueerde mij: “in hetero kroegen”. Say what now? Je bent toch homo, of niet soms? Hij was de zoveelste nephomo met een voorliefde voor hetero tenten. “Daar voel ik mij meer op m’n gemak,” zeggen ze dan. Je zou toch verwachten dat je je als homo prettiger voelt tussen andere homo’s? Maar dat geldt blijkbaar niet voor iedereen. En gek genoeg, tot voor kort, ook niet voor mij.

Voordat ik naar Amsterdam verhuisde, gingen mijn toenmalige vriend en ik vaak met vrienden naar de (hetero) kroeg. Het was altijd gezellig en ik had niet echt behoefte aan gay uitgaan. Weleens gedaan, maar die vleeskeuring, drag queens en Britney Spears muziek waren niks voor mij. De…

View original post 242 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s