logo DeWereldMorgen.beHartbovenHard_KLEUR3-e1410788156744Wouter Hillaert, woordvoerder van Hart boven Hard, hield op het einde van de Grote Parade een vlammende toespraak.

Ik zou hier een lange toespraak kunnen afsteken over de regen en de drop van ons beleid. En schetsen hoe er elke dag, op de buienradar van onze regeringen, een nieuwe donderwolk opdook. En hoe dat soms op een spelletje Hoger Lager begon te lijken. De kost van kinderopvang omhoog, de steun aan de VRT naar beneden. Het inschrijvingsgeld voor studenten omhoog, investeringen in kunst en cultuur naar beneden. Méér werken tot je pensioen, minder recht op tijdskrediet. Minder straathoekwerkers op straat, meer soldaten in hun plaats. Weg met de gratis lijnbus voor senioren, leve nieuwe gevechtsvliegtuigen. Meer lezen

Dossier

Hart boven Hard