Auteur Niels De Rudder

Met het gemak van een druk op een knop dreigt u zo meteen meegesleurd te worden in een berichtenstroom waarin de deelnemers aan De Grote Parade van Hart Boven Hard zullen neergepoot worden als een zootje ongeregeld bestaande uit gesubsidieerde studentjes, oelewappers, kutallochtoontjes, ambetantenaren, armoedezaaiers, geesteszieken, beroepsdoppers, zure oudjes, prutsers die zichzelf kunstenaar beschouwen en nog ander gedegenereerd volk dat door de straten van Brussel trekt om wat keet te schoppen en van klagen en zagen een nationale sport wil maken. Allemaal verschrikkelijke ikke’s, die niet over het intellect beschikken om te begrijpen dat er geen alternatief is. Die zich als domme runderen in betogingen en stakingen laten meeslepen en zo ’s lands economie naar de verdoemenis helpen.  Zich maar niet willen aanpassen aan de regels en de wetten van dit land en de overheid als vijand nummer één beschouwen. Geboren in  onbemiddelde nesten en toch de pretentie hebben te willen studeren. Geen job hebben en de kids meenemen op café in plaats van actief te zoeken naar werk. Overuren kloppen en daarvoor betaald willen worden of minstens vakantiedagen in ruil willen. Willen werken om te leven in plaats van leven om te werken. Meer lezen