Bart De Wever: van kwaad naar erger

logo blog uit de communityAuteur Jan Hertogen

Ik ben geen racist maar…, misschien had ik geen gemeenschappen moeten noemen maar … het zijn wel de Noord-Afrikanen, Marokkanen en Berbers in de cijfers. Als die waarheid en de feiten niet meer mogen gezegd, dan stap ik op.

Het interview dat advocaat Lahlali die de racismeklacht van 7 Belgische Marokkanen en mezelf als ‘oude’ Belg verdedigt tegen de Wever op 2 april 2015 had in De Ochtend brengt heel wat emotie, onredelijkheid en zeg maar vuilspuiterij en racistisch geraaskal teweeg. Wat maakt mensen blind voor de correcte en gemodereerde reactie door Lhalali op een alsmaar meer uit de bol gaande De Wever. Het is de plicht van het middenveld, de burgers en de burgerbewegingen een luis te zijn in de pels van de politici. Meer lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s