De gevaren van de comajournalistiek

logo blog uit de communityAUTEUR Frederic Kusseler

Een fiets en twee jassen. Laat ze toebehoren aan de juiste persoon en rondslingeren in of langs een kanaal en meer is niet nodig om ’s lands media te mobiliseren. Plichtsgetrouw komen ze melden dat er niets te melden valt, informeren ze het publiek dat er geen informatie is. We kunnen enkel wachten, tot ze meer vinden dan een fiets en twee jassen. Dood of levend, maakt niet uit, beide zijn nieuwswaardig. We kunnen amper wachten. Minuut na minuut, gerucht na gerucht wordt iedereen op de hoogte gehouden. We wachten. Tot ze hem vinden. Meer lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s