zeronaut logoAUTEUR

Michael Liebreich is de voorzitter van de adviesraad van Bloomberg New Energy Finance. Elk jaar geeft hij een ‘State of the Industry’ lezing op ‘Future of Energy Summit’ en eerder deze week zette hij die traditie verder.

De lezing voorspelt niet wat de toekomst zal zijn, maar zoekt naar trends in de energiemarkt op basis van investeringen de voorbije jaren. Een echte aanrader als je in korte tijd wil weten of duurzame energie aan een opmars bezig. Of wat de impact is van de lage olieprijs. Of welke keuzes maken landen om hun energie-bevoorrading te garanderen in de toekomst. Meer lezen

De video is een echte aanrader als je de bewegingen van vandaag wil leren en wat ze misschien kunnen betekenen voor de komende jaren.

Global Industry Keynote: Michael Liebreich at BNEF Summit 2015 from Bloomberg New Energy Finance on Vimeo.

State of the industry