Kunnen bomen de wereld redden?

logo De RedactieAUTEUR Johan Braeckman .

Voor zover ik de herinneringen aan mijn kindertijd mag vertrouwen, ging er in de lente en zomer zelden een dag voorbij zonder dat ik een half uurtje in een boom vertoefde. Ik had het geluk dat er in onze tuin en in de ruimere omgeving meerdere oude bomen leefden, met dikke en stevige takken die toelaten om hoog in de boom te klimmen. Zo nu en dan doe ik het nog wel eens, overigens grotendeels in dezelfde bomen.

Maar, kan uw voornaamste bezwaar zijn, er staat geen geschikte boom in mijn tuin of buurt. Daar heb ik uiteraard maar één goed antwoord op: plant er een, of beter nog, plant er twee of drie. Doe het samen met een kind, het zal het zich blijvend herinneren. Meer lezen

Succesvol bomen planten met de boomdokter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s