Waarom het TTIP-handelsverdrag de Palestijnse zaak niet ten goede zou komen

logo DeWereldMorgen.beOpinie Mario Franssen

Het handelsverdrag tussen de VS en Europa zal ervoor zorgen dat bedrijven meer juridische slagkracht krijgen om overheden aan te klagen als deze beslissingen nemen die ervoor zorgen dat ze minder winst kunnen maken. Aangezien de belangen van bedrijven op die manier zullen primeren op democratische beslissingen is dit zorgwekkend voor de democratie in het algemeen, maar in het bijzonder ook in het licht van de Palestijnse zaak.Meer lezen

Get ready for TTIP 2015

In a world full of challenges, where democracy has been fought for around the globe, some people took action to make things even worse. Get ready for TTIP, the biggest bilateral agreement ever between the US and EU, designed by corporations for corporations.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s