logo Gewoon Nieuwsdoor Irma Schiffers .

Onderhand komen we op een punt waar je niet meer weet waar je over moet schrijven. Wanneer je tenminste niet een heel scala aan schrijvende redacteuren achter je hebt staan, maar voorlopig is dat alleen nog maar voorbehouden aan de mainstream media, waar men nog betaald wordt om artikelen te schrijven. Maar juist dat laatste maakt het dan ook direct dubieus, want wanneer je betaald wordt voor dat werk, wordt hetgeen je schrijft ook direct gedicteerd door de geldverstrekker en omgebogen tot iets dat nog veel krommer is dan de gemiddelde Monsanto-banaan. Meer lezen

Video: ‘THRIVE’ (Nederlands – Subtitled)
GEDIJEN: Wat Ter Wereld Zal Ervoor Nodig Zijn?

THRIVE is an unconventional documentary that lifts the veil on what’s REALLY going on in our world by following the money upstream — uncovering the global consolidation of power in nearly every aspect of our lives. Weaving together breakthroughs in science, consciousness and activism, THRIVE offers real solutions, empowering us with unprecedented and bold strategies for reclaiming our lives and our future.