Calais – The New JungleThousands of migrants have descended on the northern French port of Calais, all of them desperate to make it to the UK to start a new life. While mainstream politicians trade blame, a full scale humanitarian crisis has developed, with hungry people living in appalling conditions — crime rates rising and riots breaking out as the migrants try to storm the truck parks and port zones…

The New Jungle

Vrij vertaald naar: Migrants around Calais
https://en.wikipedia.org/wiki/Migrants_around_Calais

Calais the new jungle
foto: directmatin-fr

Sinds 2015 slapen er opnieuw een 1.000-tal mannen in zelfgebouwde kampementen op braakliggende terreinen in en rond Calais. Ondanks pogingen van de politie om de “New Jungle” met de grond gelijk te maken, was het aantal vluchtelingen in juni van dit jaar aangegroeid tot ongeveer 3.000 vluchtelingen. Meer Lezen

 

Een gedachte over “Calais – The New Jungle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s