YouTuber haalt meer dan 7.500 euro (!) op voor daklozen met één enkel filmpje

HLN.be logo Normaal mogen de Brusselse daklozen al blij zijn als ze hier en daar wat kleingeld toegestopt krijgen. Hun reacties als YouTuber Jonathan van het kanaal WouldYouReact ze dan enkele bankbriefjes toestopt, zijn dan ook erg emotioneel. En ze raken een gevoelige snaar, want de YouTuber wist zo al duizenden euro’s in te zamelen voor zijn goede doel. Meer lezen

Nieuw onderdak voor Villa Voortman

Tot april mag het ontmoetingshuis, dat nationale bekendheid kreeg door het bejubelde Canvas-programma Radio Gaga, nog blijven in de villa aan de Blaisantvest om daarna te verhuizen naar het vlakbij gelegen Vogelenzangpark.

Villa Voortman is een laagdrempelig ontmoetingshuis in de stad dat zich richt op kwetsbare burgers, die om tal van redenen de aansluiting met de reguliere hulpverlening missen. Velen ervaren moeilijkheden op verschillende levensgebieden: psychische en justitiële problemen, verslaving, stigmatisering, uitsluiting, dakloosheid, …

Villa Voortman
Foto: fvv

Er is veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid en voor de mens met zijn verhaal. Er zijn tal van projecten met kunstenaars en vrijwilligers en samenwerkingen met andere partners van ons netwerk.

In de tweede aflevering strijken Joris en Dominique met hun radiostudio neer in Villa Voortman In Gent. In dit laagdrempelig ontmoetingshuis voor kwetsbare mensen praten ze onder meer met Edith. Edith heeft smetvrees. En een poëtische ziel.

Naar FBpagina Villa Voortman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s